HACCP gecertificeerd

Onze werkwijze voor een vakkundig maatwerk AGF product!

Onze werkwijze

Naast het leveren van een uitgebreid assortiment aardappelen, groenten, fruit en excoten bestaat een belangrijk deel van onze werkzaamheden uit het verwerken van grondstoffen tot een direct te eten of te koken eindproduct. Om een eerste kwaliteit gesneden product te krijgen, beschikken wij in onze gekoelde snijruimte over een uitgebreid machinepark om voor U het gewenste product te kunnen leveren; want of U nu blokjes, reepjes, schijfjes, dikker, dunner of gemixt wilt, wij zullen voor U een pasklaar product maken. De belangrijkste productiestappen hierin zijn:

Snijden

Alle producten kunnen door ons gesneden worden op de gewenste maat en elke hoeveelheid, rauwkosten worden volgens onze receptuur verwerkt of in overleg aangepast naar uw wensen.

Controle

Er wordt vooraf gecontroleerd op temperatuur en gebreken, maar ook tijdens het hele verwerkingsproces wordt regelmatig gekeken of alles nog in orde is. Bij eventuele calamiteiten wordt onmiddellijk ingegrepen om zo een uiterst voedselveilig product te krijgen.

Wassen

Na het snijden worden de producten grondig gewassen met gekoeld water.Contact
Boerke Schepers
Vijfhuizenberg 101
4708AJ Roosendaal
Tel: +31 (0)165 - 571770
Fax: +31 (0)165 - 571771
E-mail: info@boerkeschepers.nl
Meer infromatie

Maak vrijblijvend vandaag nog een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak!
Rondleiding door Boerke Schepers

Klik op de afbeelding voor een korte introductie door ons bedrijf.

Introductievideo