HACCP gecertificeerd

Binnenkomst van de verse groenten en fruit

Dagelijkse aanvoer van verse producten geschied meestal met eigen vervoer. De producten worden alleen afgenomen van leveranciers die garant staan voor de juiste kwaliteit en dit ook aantoonbaar gemaakt hebben. Alle goederen worden eerst gecontroleerd, onder andere op temperatuur en vervolgens bij de juiste temperatuur opgeslagen in de koelcellen van ons bedrijfpand.

Bestellingen

Tijdens het verwerken van de gesneden producten wordt in het magazijn de normale bestellingen klaargezet op een rolcontainer met de onverwerkte producten, welke later aangevuld worden met de gesneden producten. Alle bestellingen, ook kleine, blijven zo lang mogelijk op een container staan om zo weinig mogelijk fouten te maken. Daarna gaat de orderbon naar kantoor voor controle, waarna een magazijnbon gemaakt wordt en de bestelling klaar is voor verzending.

Transport

Dagelijks worden alle bestellingen met eigen gekoelde bestelwagens naar onze klanten gebracht. Hierbij proberen we de bestelroutes zoveel mogelijk op de wensen van onze afnemers af te stemmen en toch niet te veel heen en weer te rijden; daarom overleggen we eerst goed met onze afnemers wat hun wensen zijn en onze mogelijkheden.
Contact
Boerke Schepers
Vijfhuizenberg 101
4708AJ Roosendaal
Tel: +31 (0)165 - 571770
Fax: +31 (0)165 - 571771
E-mail: info@boerkeschepers.nl
Meer infromatie

Maak vrijblijvend vandaag nog een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak!
Rondleiding door Boerke Schepers

Klik op de afbeelding voor een korte introductie door ons bedrijf.

Introductievideo